El Real de Gandia
Contact details 
info@casa-belmonte-gandia.com

Beleid van Casa Belmonte

We houden rekening met onze omgeving

IN AANMAAK

 1. Incheck- en uitchecktijden: U bent welkom vanaf 15.00 uur. Op de vertrek dag houden wij 12 uur aan.
 2. Roken en verdovende middelen: Het is niet toegestaan om binnenshuis te roken. Dit geldt voor tabak, sigaretten etc. en elektrische varianten, vape’s etc.
 3. Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan in ons appartement.
 4. Geluidsbeleid: We houden rekening met de omgeving. overmatig gebruik van geluid wordt niet op prijs gesteld. ’s avond na 23.00 uur houden we het rustig.
 5. Bezoekersbeleid: Bezoekers overdag, geen probleem, maar wel in overleg. Overnachten van bezoekers is toegestaan tot de max van het appartement (max 6 personen) (toeristen belasting)
 6. Schoonmaak en onderhoud: De schoonmaak kosten zijn € 150,– . Wanneer het netjes is achtergelaten wordt € 75,– korting gegeven. Zie lijst.
 7. Veiligheid: Verstrek informatie over de veiligheidsvoorzieningen in het appartement en eventuele noodprocedures, zoals brandalarmsystemen, evacuatieplannen en EHBO-kits.
 8. Gebruik van voorzieningen: Gebruik van het zwembad is vrij, net als de Wifi. De terrassen kunnen op de zelfde etage vrij gebruikt worden. De tuin is prive.
 9. Parkeren: Parkeren doen we aan de weg.
 10. Consequenties van schending van de regels: Maak duidelijk wat de mogelijke consequenties zijn voor het niet naleven van de regels, zoals boetes, verlies van borg of zelfs beëindiging van het huurcontract.
 11. Wanneer u bij ons komt logeren, zijn er wel een paar regels, zo blijft het ook leuk voor ons en de omgeving
  Gedraag je netjes en beleeft
  Rijdt in de omgeving rustig en houdt je aan de regels
  Drankmisbruik wordt niet geaccepteerd, bij misbruik kan u het verblijf worden opgezegd zonder teruggave van het betaalde vakantie. Eventuele extra kosten worden ook op u verhaald.
  Geluidsoverlast wordt niet geaccepteerd
  Wij accepteren geen huisdieren in ons verblijf
  Het is niet toegestaan om te roken in het appartement